Tietoa Coronaria Uniklinikasta

Tietoa Coronaria Uniklinikasta

Me Coronaria Uniklinikalla olemme suomalaisen unilääketieteen edelläkävijöitä. Johtavalla unilääkärillämme Henri Tuomilehdolla on alalta yli viidentoista vuoden kokemus. Teemme elämästäsi laadukkaampaa tunnistamalla ja hoitamalla unihäiriösi. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, kerralla oikean diagnoosin sekä nopean pääsyn tutkimuksiin. Kuljemme rinnallasi niin pitkään, että sinäkin saat nauttia hyvistä öistä.

Virkistävän unen puolesta

Virkistävä uni on tärkeä osa hyvinvointia, ja sen puute voi muun muassa alentaa työkykyä huomattavasti. Yhä lisääntyvä tutkimustieto osoittaa, että välittömien päiväoireiden lisäksi unettomuus ja muut unihäiriöt aiheuttavat haittoja myös terveydelle. Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden aamun aloittamisen virkeänä.

Pitkään jatkuneen toimintakyvyn laskun syy on harvoin iässä tai omassa hormonitoiminnassa, joten unihäiriöiden mahdollisuus sen aiheuttajana tulisi pitää vahvasti mielessä. Coronaria Uniklinikalla hoito perustuu asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen, korkealaatuiseen unen tutkimiseen ja vankkaan, nykyaikaiseen lääketieteelliseen osaamiseen.

Etsimme ongelmasi perimmäisen syyn

Elämänlaatua heikentävän unihäiriön syy on aina selvitettävä, ja se onnistuu helposti asianmukaisilla tutkimuksilla. Coronaria Uniklinikalla jokaisen asiakkaan uni ja unen häiriö tutkitaan yksilöllisesti, ja unihäiriön tunnistaminen perustuu aina alaan perehtyneen lääkärin haastattelun lisäksi unitutkimukseen. Unitutkimus selvittää elimistön yöllisen toiminnan perusteellisesti, ja yhdistettynä potilaan kuvailemiin oireisiin, saamme unihäiriön syyn selville luotettavasti. Tällöin päästään tarkkaan syynmukaiseen hoitoon.

Täsmähoito tuo tuloksia

Oikea diagnoosi mahdollistaa unihäiriön tehokkaan täsmähoidon ja antaa hoidon onnistumiselle realistisen mahdollisuuden. Lisäksi syynmukainen hoito mahdollistaa unilääkitysten välttämisen ja jopa niiden käytön lopettamisen. Yksilölliseen hoidon suunnitteluun ja toteuttamiseen kuuluu oleellisesti myös hoidon seuranta, jolla varmistetaan hoidon onnistuminen.