Yhteystiedot ja ajanvaraus

Uniklinikkamme noudattavat toistaiseksi poikkeavia aukioloaikoja koronavirustilanteesta (COVID-19) johtuen. Tarkasta tarkemmat tiedot klinikan kohdalta.


Lähivastaanoton lisäksi järjestämme myös etävastaanottoa. Mikäli lähivastaanotolle tuleminen ei nyt syystä tai toisesta onnistu, keskustele tilanteesta ajanvaraushenkilökuntamme kanssa. Kerromme mielellämme miten etävastaanotto on järjestettävissä ja toteutettavissa kanssasi. Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Keskitetty ajanvaraus- ja palvelunumeromme:

020 741 9401

ma-to klo 8.30-17.00 ja pe 8.30-15.00

Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään automaattisesti ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Odotattehan linjalla siihen saakka, kunnes kuulette tiedotteen. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei valitettavasti voida rekisteröidä. Tällöin pyydämme teitä ottamaan meihin uudestaan yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai chat-palvelussamme.

Soitto 020-alkuiseen yritysnumeroon kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 0,0835€/puhelu + 0,1669€/min (sis. alv).

Palveluseteliasiakkaat ajanvaraukset vain puhelimitse.

Verkkoajanvarauksen kautta voit varata ajan ensikäynnille ilman lähetettä, kontrolliajat sekä ajat CPAP-hoidon aloitukseen. Lähetteellä tuleville soitamme kun lähete on saapunut meille, voit myös itse soittaa ja varata ajan.

SIIRRY VERKKOAJANVARAUKSEEN >>

 


Varatun ajan peruuttaminen

Peruutukset puhelimitse viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Verkkoajanvarauksen kautta voi peruuttaa vain verkkoajanvarauksessa varatut ajat. Peruutusta varten tarvitaan varausvaiheessa saatu varauskoodi. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €. Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostilla.

 

CORONARIA UNIKLINIKKA HELSINKI
Mannerheimintie 164 A, 1. krs
00300 Helsinki


Avoinna

Maanantai 8.00-16.00
Tiistai 8.00-16.00
Lisäksi sopimuksen mukaan

Coronaria Uniklinikka sijaitsee Tilkan Viuhkassa (vanhan sotilassairaalan vieressä). Toimimme samoissa tiloissa Coronaria Silmäsairaalan kanssa.  Ilmoittaudu hoitajalle huoneessa 7.
Talon pihassa on asiakkaita varten maksullisia pysäköintipaikkoja 24h/vrk. Maksuautomaatti löytyy pääoven luota ja voit maksaa pysäköinnin kolikoilla tai yleisimmillä luottokorteilla.

Maksuttomia 2 tunnin paikkoja löytyy Tilkankadun varresta. Lisäksi Coronaria Silmäsairaalan alla sijaitseva, maksullinen Q-Parkin parkkihalli on myös asiakkaiden käytettävissä. Halliin sisään- ja ulosajo tapahtuu Sanitäärinkatu 1 kohdalta ja asiakasparkit löytyvät K2 – K3 -tasoilta.


CORONARIA UNIKLINIKKA JÄRVENPÄÄ

Järnefeltinkatu 1, 2. krs
04400 Järvenpää


Avoinna

Tiistai 8.30 – 16.00
Torstai 8.30 – 16.00
Lisäksi sopimuksen mukaan

Järvenpään Uniklinikka sijaitsee Prisman vieressä. Sisäänkäynti Järnefeltinkadun puolelta ovisummeria soittamalla.
Esteetön pääsy hissillä hammaslääkärikeskus Jannen kautta Sibeliuksen kadun puolelta. (HUOM! ei pääsyä torstaisin klo 15.30 jälkeen).

Pysäköintitilaa joko prisman parkkihallissa tai Järnefeltinkadun päässä jossa 2 h (kiekkoparkki) parkkipaikka.

 


CORONARIA UNIKLINIKKA KUOPIO

Puijonkatu 12 B, 2. krs
70100 Kuopio


Avoinna sopimuksen mukaan

Coronaria Uniklinikka sijaitsee osoitteessa Puijonkatu 12 B.

Paikoitustilaa on Koljonniemenkadulla, Muistattehan että paikoitusalue on maksullinen ma-la klo 7-17
välisenä aikana.


CORONARIA UNIKLINIKKA LAHTI
Hämeenkatu 20, 2. krs
15110 Lahti


Avoinna sopimuksen mukaan

ma-to sovitusti ajanvarauksella

Lahden Uniklinikka sijaitsee Sokoksen kiinteistössä ja sisäänkäynti on Hämeenkadun ja Rautatienkadun kulmasta. Toiseen kerrokseen pääsee hissillä tai liukuportailla.

Talon yhteydessä on maksullinen Sokoksen pysäköintihalli. Ajo pysäköinti-halliin tapahtuu Hämeenkadun puolelta. Hämeenkadun ja Rautatienkadun varsilla on maksullisia kadunvarsi-pysäköintipaikkoja.


CORONARIA UNIKLINIKKA OULU

Saaristonkatu 22, 1. krs
90100 Oulu


Avoinna sopimuksen mukaan

ma-to sovitusti ajanvarauksella

Coronaria Uniklinikka sijaitsee osoitteessa Saaristonkatu 22, Sammakkotalon 1. kerroksessa, samoissa tiloissa Coronaria Silmäsairaalan kanssa.

 


CORONARIA UNIKLINIKKA SEINÄJOKI

Kalevankatu 4, 2. krs
60100 Seinäjoki


Avoinna sopimuksen mukaan

Seinäjoen Uniklinikka sijaitsee kaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, noin 250 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemalta Kauppakeskus Epstorin 2. kerroksessa Medilaserin kanssa samoissa tiloissa. Ulkokautta pääset klinikallemme Matkakeskuksen puolelta Maanmiehenkadun hissillä. Sisäkautta klinikallemme pääset Apteekin vieressä sijaitsevilta kierreportailta.


CORONARIA UNIKLINIKKA TAMPERE

Hämeenkatu 16, 4. krs
33200 Tampere


Avoinna 

Keskiviikko 8.30-16.00, lisäksi sopimuksen mukaan

Tampereen Uniklinikka toimii Medilaserin kanssa samoissa tiloissa. Sisäänkäynti Partioaitan ja Yliopiston Apteekin välistä.

Rautatieasemalta ja linja-autoasemalta matkaa klinikalle on noin 700 metriä. Lähimmät pysäköintitalot ovat P-Frenckell Keskustorin pohjoispäädyssä (sisäänajo Aleksis Kiven katu 14) ja Sokos-tavaratalon pysäköintitalo (sisäänajo Hallituskatu 12).

 


CORONARIA UNIKLINIKKA TURKU

Läntinen Pitkäkatu 13, 3. krs
20100 Turku

Avoinna sopimuksen mukaan

Turun Uniklinikka toimii Medilaserin kanssa yhteisissä tiloissa. Läntisen Pitkäkadun varrella on sekä maksullisia että kiekkopysäköintipaikkoja. Matkahuollon sekä Tuureporinkadun maksulliset pysäköintialueet ovat lähellä, samoin pysäköintihalli P-Louhi, jonne sisäänajo Ajurinkadun ja Läntisen Pitkäkadun risteyksestä osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 12 B.

 

 

Henkilökunnan tiedot löydät täältä.

OTA YHTEYTTÄ

Huom! Ajanvaraukset ja peruutukset vain verkkoajanvarauksen kautta tai puhelimitse.

  • *= vaadittu kenttä.