Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Kotimaiset tutkimustulokset osoittavat kiistattomasti, että huonolaatuinen uni lisää merkittävästi sairauspoissaoloja ja viivästyttää sairauslomilta töihin paluuta. Virkistymätön uni voi myös alentaa työkykyä huomattavasti. Nyky-yhteiskunnan mukanaan tuoma hektisyys ja epäsäännöllinen elämäntapa ovat lisänneet uniongelmia.

Coronaria Uniklinikan johtavan unilääkärin Henri Tuomilehdon mukaan panostus parempaan nukkumiseen on mieletön käyttämätön voimavara terveyden edistämisessä ja sairauksien ennaltaehkäisemisessä. ”Oma vireystila on subjektiivinen kokemus, ja varsin usein emme itse tunnista omaa väsymystämme, ennen kuin tilanne on jo varsin vaikea. Päivittäin kuitenkin näen, miten ihmisen silmät aukeavat, kun jo varsin pienillä elämänmuutoksilla saamme aikaan huomattavaa hyötyä jaksamisen suhteen”, Tuomilehto toteaa.

Me Coronaria Uniklinikalla voimme auttaa sinuakin parantamaan henkilöstösi hyvinvointia ja säästämään yrityksellesi samalla selvää rahaa. Olemme sparranneet lukuisia yrityksiä edistämään jaksamista ja työkykyä laadukkaan nukkumisen avulla.

Asiantuntijaluennot

Henri Tuomilehdon uniluennot perustuvat yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemukseen. Hän toimii paremman nukkumisen ja palautumisen asiantuntijana suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa asiakkainaan muun muassa Suomen Olympiakomitean ja HJK:n urheilijat. Luennolla saat tietoa unesta sekä hyödyllisiä vinkkejä unesi parantamiseen, jotta nukut, palaudut ja voit paremmin!

Palautteita Henkan luennoista:

Hyvä ja kokonaisvaltainen luento erittäin tärkeästä aiheesta.

Tykkäsin paljon ja sain taas ajateltavaa. Aion tehdä vielä jotain parannuksia liittyen omaan palautuvuuteeni.

 

Erittäin kiinnostava aihe, ja varmasti jokaiselle löytyi joitakin vinkkejä parannukseen. Kiitos paljon tästä!

 

Kerrassaan aivan mahtava luento! Lisää tällaista!

 

Todella hyvä sisältö, niin “arkista” ja niin ymmärrettävää. Luento oli hyvä muistutus siitä, että olemme itse vastuussa hyvinvoinnistamme hektisen elämän keskellä.

 

Mielenkiintoinen aihe, joka koskettaa meitä jokaista. Selvää asiaa, joka oli hyvin jäsennelty. Jätti tilaa itsetutkiskelulle, miten voi itse vaikuttaa jaksamiseensa ja tehokkuuteensa.

 

Erittäin hyvää tietoa jokaiselle!

Coronarian-pop-up-uniklinikka

Suosittu pop-up-klinikka on oiva vaihtoehto esimerkiksi yritysten hyvinvointipäiville. Klinikka on mahdollista räätälöidä yhdessä asiantuntijaluennon kanssa erilaisiin tapahtumiin.

Coronarian pop-up-uniklinikalla kävijä saa tietoa hoitajilta Coronaria Uniklinikan toiminnasta, hoitofilosofiasta ja vinkkejä omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kävijällä on mahdollisuus vastata Coronaria Uniklinikan kyselyyn, jossa käydään läpi mahdollisia uneen ja palautumiseen vaikuttavia tekijöitä. Kyselyssä ilmenneet haasteet käydään läpi unihoitajan kanssa tarjoten kävijälle erilaisia mahdollisuuksia parantaa omaa hyvinvointiaan.

Räätälöidyt verkkovalmennukset

Tarjoamme räätälöityjä koulutus- ja valmennuskokonaisuuksia yritysten työhyvinvoinnin kehittämiseen. Toteutamme myös räätälöityjä verkkovalmennuksia yrityksen omaan verkkokoulutusjärjestelmään tai Coronaria Uniklinikan verkkovalmennusalustaan toteutettuna. Kysy lisää työhyvinvointi-paketeistamme.

Yritysasiakkaitamme

Valmet, Olympiakomitea, HJK, Varma, ABB, Helsingin keskuspaloasema, EVLI, Castren&Snellman

 

Tarjouspyyntö:

  • Haluan tarjouksen:  • *= vaadittu kenttä.