Voittajat tehdään yöllä

Voittajat tehdään yöllä

Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman kanssa yhteistyössä toteutettu Voittajat tehdään yöllä -verkkovalmennus sisältää unilääkäri Henri Tuomilehdon kaikki parhaat vinkit hyvään uneen ja palautumisen liittyen. Voittajat tehdään yöllä – valmennus on suunnattu nuorille, valmentajille ja vanhemmille – meille kaikille, jotka haluamme panostaa parempaan palautumiseen ja hyvinvointiin. Laadukas päivä nimittäin syntyy onnistuneesta palautumisesta.

Jopa 95 % palautumisestamme tapahtuu unen aikana. Virkistävä uni onkin laadukkaan elämän ehdoton perusta ja juuri siksi unen parantaminen on helpoin keino parantaa omaa hyvinvointia ja suoritusta. Tiesitkö, että nukkuminen on yksilöllinen ominaisuus ja jokaisella meistä on mahdollisuus kehittää omaa nukkumisen taitoaan.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Voittajat tehdään yöllä -verkkovalmennukseemme. Unilääkäri Tuomilehto on aiemmin osoittanut tutkimuksissaan, että ihminen pystyy omin keinoin parantamaan nukkumistaan ja parhaaseen mahdolliseen tulokseen päästään systemaattisen opastuksen ja valmennuksen avulla. Voittajat tehdään yöllä – verkkovalmennuksessa on yhdistetty kaikki parhaat Tuomilehdon opit nukkumiseen ja palautumiseen liittyen.

Unilääkäri, dosentti Henri Tuomilehto toimii asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa. Hän on valmentanut tällä metodilla mm. Suomen olympiaurheilijoita, HJK:ta sekä NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin pelaajia. Valmennuksesta saatu hyöty on osoittautunut huikeaksi voimavaraksi jo valmennuksen käyneillä urheilijoilla ja yritysasiakkailla.

Verkkovalmennuksen hinta 79 € (sis. alv). 

Osta kurssi tästä

 

OSTAMALLA AUTAT URHEILEVIA NUORIA


Jokaisen Voittajat tehdään yöllä -verkkovalmennuksen myynnistä lahjoitetaan 20 € nuorten urheilemisen edistämiseen Suomen urheiluakatemioissa. Lue lisää #nuorellesiivet -kampanjasta.

 

Voittajat tehdään yöllä 3

Unilääkäri dosentti Henri Tuomilehto on Suomen Urheiluakatemioiden kumppani. Yhteistyön avulla vahvistetaan unen ja palautumisen sanomaa koko urheiluakatemiaverkostolle.

 

Verkkovalmennus koostuu osajaksoista, jotka sisältävät videoita ja tehtäviä. Kurssin uudet jaksot aukeavat viikon sykleissä, mutta voit toteuttaa valmennusta itsenäisesti oman aikataulusi mukaan valmennuksen jokaisella viikolla. Uusien viikkojaksojen auetessa, saat viestin sähköpostiisi. Materiaalit ovat käytössäsi 5 viikon ajan.

 

Osta kurssi tästä

 

 

Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi uniklinikka@coronaria.fi, vastaamme mahdollisimman pian.