Voittajat tehdään yöllä

Voittajat tehdään yöllä – paremman palautumisen verkkovalmennus

Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman kanssa yhteistyössä toteutettu Voittajat tehdään yöllä -verkkovalmennus sisältää unilääkäri Henri Tuomilehdon kaikki parhaat vinkit hyvään uneen ja palautumisen liittyen. Voittajat tehdään yöllä – valmennus on suunnattu nuorille, valmentajille ja vanhemmille – meille kaikille, jotka haluamme panostaa parempaan palautumiseen ja hyvinvointiin. Laadukas päivä nimittäin syntyy onnistuneesta palautumisesta.

Jopa 95 % palautumisestamme tapahtuu unen aikana

Virkistävä uni onkin laadukkaan elämän ehdoton perusta ja juuri siksi unen parantaminen on helpoin keino parantaa omaa hyvinvointia ja suoritusta. Tiesitkö, että nukkuminen on yksilöllinen ominaisuus ja jokaisella meistä on mahdollisuus kehittää omaa nukkumisen taitoaan.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua veloituksetta Voittajat tehdään yöllä -verkkovalmennukseemme. Unilääkäri Tuomilehto on aiemmin osoittanut tutkimuksissaan, että ihminen pystyy omin keinoin parantamaan nukkumistaan ja parhaaseen mahdolliseen tulokseen päästään systemaattisen opastuksen ja valmennuksen avulla. Voittajat tehdään yöllä – verkkovalmennuksessa on yhdistetty kaikki Tuomilehdon parhaat opit nukkumiseen ja palautumiseen liittyen.

 

Osallistu verkkovalmennukseen nyt veloituksetta:

Aloita ilmainen verkkovalmennus tästä

 

Unilääkäri, dosentti Henri Tuomilehto toimii asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa. Hän on valmentanut tällä metodilla mm. Suomen olympiaurheilijoita, HJK:ta sekä NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin pelaajia. Valmennuksesta saatu hyöty on osoittautunut huikeaksi voimavaraksi jo valmennuksen käyneillä urheilijoilla ja yritysasiakkailla.

 

Voittajat tehdään yöllä 3

 

Unilääkäri dosentti Henri Tuomilehto on Suomen Urheiluakatemioiden kumppani. Yhteistyön avulla vahvistetaan unen ja palautumisen sanomaa koko urheiluakatemiaverkostolle.

Verkkovalmennus koostuu osajaksoista, jotka sisältävät videoita ja tehtäviä. Kurssin uudet jaksot aukeavat viikon sykleissä, mutta voit toteuttaa valmennusta itsenäisesti oman aikataulusi mukaan valmennuksen jokaisella viikolla. Uusien viikkojaksojen auetessa, saat viestin sähköpostiisi.

Hyvä uni takaa laadukkaan päivän!