Unilääkäri Henri Tuomilehto sadan terveysalan vaikuttajan joukossa

Hyvän unen salaisuus – unettomuuden lääkkeetön hoito

Hyvän unen salaisuus on nyt tiivis kolmen viikon verkkovalmennus, jonka aikana opit parantamaan jaksamistasi ja edistämään hyvinvointiasi laadukkaan levon avulla.

Nukkuminen on elämän tärkein perustaito. Unen lisäksi hyvinvoinnin peruspilareita ovat oikeanlainen ravitsemus ja liikunnallinen elämäntapa. Jos nukut huonosti tai liian vähän, et jaksa kiinnittää huomiota ruokavalioosi etkä liikkua riittävästi. Toisaalta, oikeanlaisella ruokavaliolla ja sopivalla määrällä liikuntaa rakennat edellytyksiä hyvälle nukkumiselle. Huolehdithan siis, että kaikki nämä kolme elämäsi tärkeintä osa-aluetta ovat keskenään tasapainossa.

Opi hyvän unen salaisuus!

Hyvät nukkujat palautuvat paremmin ja saavat etua huonosti nukkuviin verrattuna. Jokaisella on mahdollisuus kehittää tätä palautumisen taitoa systemaattisella valmennuksella. Kurssilla valmentajanasi toimii Suomen johtava unilääkäri Henri Tuomilehto ja kurssille voit osallistua kätevästi vaikka kotisohvaltasi käsin, silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii.
Henri Tuomilehdon univalmennus perustuu yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimusnäyttöön ja käytännön kokemukseen. Hän toimii asiantuntijana paremman nukkumisen ja palautumisen osalta suomalaisessa yritysmaailmassa sekä huippu-urheilussa asiakkainaan mm. NHL Columbus Blue Jacketsin pelaajat, Suomen Olympiakomitean ja HJK:n urheilijat.

 

Kolmen viikon verkkovalmennus sisältää:

  • tärkeimmät perustiedot unen rakenteesta ja merkityksestä terveytemme ylläpitämiselle ja edistämiselle
  • tietoa siitä, miten uni käytännössä vaikuttaa ihmisen fysiologisiin toimintoihin
  • työkalut, joiden avulla opit tunnistamaan juuri sinun untasi parantavat ja heikentävät tekijät
  • ohjeistuksen oikeanlaisen uni-valverytmin ylläpitämiseen ja luonnonmukaiseen nukkumiseen
  • ymmärryksen asioista, joiden avulla kasvatat hyvää nukkumista edesauttavaa unipainettasi päivän aikana
  • tietopaketin siitä, miten voit ruokailuvalinnoillasi vaikuttaa unesi laatuun
  • rentoutus- ja rauhoittumisvideot unta edistävinä esimerkkeinä
  • unilääkärin viikoittaiset video-opasteet ja käytännön harjoitustehtävät

 

Elintapamuutosten tekeminen on suurimpia muutoksia mitä ihminen voi itselleen tehdä, koska muutetaan vuosia olemassa olleita tottumuksia. Mutta silloin kun arkielämässä esiintyy haasteita vain muutosten kautta voidaan odottaa parannuksia.

Saamamme palautteen mukaan 82% osallistuneista onnistui muuttamaan elintapojaan kohti parempaa nukkumista.

 

Osta kurssi tästä

Mitä kurssi maksaa?

3 viikon Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennus maksaa vain 59 €. Maksat turvallisesti Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksillasi.

Kurssin aikataulu

Voit aloitta kurssin heti, jolloin kurssi käynnistyy ja ensimmäiset materiaalit ovat auki, jonka jälkeen uutta materiaalia avautuu 7 päivän sykleissä. Saat materiaalin käyttöösi ja pääsyn kurssille 8 viikon ajaksi.

Älä anna huonon unen olla esteenä hyvinvoinnille. Unta voi parantaa.

Kurssialustana toimii Campwire, joka on erittäin helppokäyttöinen verkkokurssiohjelma. Parhaan toimivuuden varmistamiseksi suosittelemme selaimeksi Chromea. Kurssi on käytössäsi 24/7, missä ja milloin vain, tietokoneellasi, tabletillasi ja puhelimellasi.

 

Kolme osallistujaa neljästä koki merkittävää hyötyä univalmennuksesta ja suosittelisi sitä myös muille.

Osta kurssi

Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi uniklinikka(at)coronaria.fi , vastaamme mahdollisimman pian.