CPAP-laitteen käytönopastus 1

CPAP-laitteen käytön opastus

Sinulla on diagnosoitu uniapnea ja olet saanut käyttöösi CPAP-laitteen. Olet saanut ohjausta laitteen käytöstä, mutta mieleesi on voinut jäädä paljon askarruttavia kysymyksiä.

Olemme laatineet tämän CPAP-opastuksen juuri sinua varten, jotta hoitosi olisi mahdollisimman tehokasta ja saisit CPAP-hoidostasi kaiken hyödyn irti. CPAP-hoito vähentää päiväväsymystä ja auttaa pysymään hereillä sekä parantaa tarkkaavaisuutta ja muistia. Hoidolla on myönteisiä vaikutuksia mm. verenpaineeseen, sydämen toimintaan, sokeritasapainoon ja masennukseen. Hoidon alussa saattaa esiintyy lisääntynyttä väsymystä, mikä on vain merkki elimistön paranemisprosessista.

Opas kulkee kanssasi kohti parempia päiviä. Opas sisältää kattavan sisällön videomateriaaleineen mm. laitteen käytöstä, huollosta sekä vinkkejä mahdollisiin käytön haasteisiin. Sinulla on mahdollisuus keskustella muiden kurssilaisten kanssa sekä kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä suoraan asiantuntijalta. Videomateriaaleissa on lisäksi unilääkäri dosentti Henri Tuomilehdon video niin uniapnesta kuin unesta ja terveydestä.

Ajan myötä laitehoidosta tulee luonteva osa elämääsi ja pääset nauttimaan sen monista elämänlaatua parantavista ja terveyttä tukevista vaikutuksista.

Saat pääsyn materiaaliin 4 viikon ajaksi. Opastusvideoissa oleva laite on ResMed AutoSet AirSense 10.

 

 

Opastuksen hinta on 29 €.

Osta CPAP-kurssi tästä