Boostia päivään

Boostia päivään

Oletko tehnyt Firstbeat hyvinvointianalyysin ja raportissasi ilmeni unen palauttavuuden olevan joko kohtalaista (30 – 59 p) tai heikkoa (0-29 p) ja et tiedä mitä voisit tehdä unen palauttavuuden parantamiseksi? Boostia päivään -verkkovalmennus on suunniteltu juuri sinua varten.

Boostia päivään -verkkovalmennus haastaa sinut tarkastelemaan toimintatapoja nukkumisen ja palautumisen suhteen. Viikoittaiset videomateriaalit opastavat ottamaan tehokkaammin käyttöön Firstbeat hyvinvointianalyysin palautumisen ja hyvinvoinnin tukena.

Valmennuksesta vastaa unilääkäri dosentti Henri Tuomilehto. Tuomilehdon valmennus perustuu yli 15 vuoden omaan lääketieteelliseen tutkimustietoon ja käytännön kokemukseen.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä valmennus sisältää:

  • Ainutlaatuisen, tieteellisesti tutkitun ja huippu-urheilijoilla testatun valmennusmenetelmän
  • Tavoitteelliset viikkotehtävät videomateriaaleineen.
  • Kurssin kesto 4 viikkoa

Mitä kurssi maksaa?

4 viikon Boostia päivään -verkkovalmennus maksaa vain 69 €.
Maksat turvallisesti Checkout Finlandin kautta verkkopankkitunnuksillasi.

Osta kurssi

 

Valmennus toimii asiantuntevana, unilääkärin johtamana oppaana ja seurantavälineenä matkalla kohti parempaa hyvinvointia. Tämä kurssi on tarkoitettu vain Firstbeat hyvinvointianalyysin tehneille. Mikäli haluat apua palautumiseesi, mutta et ole tehnyt Firstbeat – mittausta, suosittelemme Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennusta.

 

Mietityttääkö vielä jokin asia? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Voit lähettää kysymyksesi asiakaspalvelu@oivauni.fi, vastaamme mahdollisimman pian.