Lepää lihaksiisi kokoa ja voimaa 1

Urheilijoiden univalmennus

Huippu-urheilussa on alettu viime aikoina ymmärtää hyvän palautumisen merkitys onnistuneen suorituksen edellytyksenä. Myös urheilijat itse arvioivat pystyvänsä parempiin suorituksiin oikeanlaisella uniopastuksella.

Tuoreet tutkimustulokset osoittavat kiistattomasti, että urheilijoilla on uniongelmia siinä missä muillakin, mutta systemaattisesti toimimalla jo varsin pienillä muutoksilla saadaan aikaan merkittäviä hyödyllisiä vaikutuksia.

Coronaria Uniklinikka on Henri Tuomilehdon johdolla luonut oman konseptinsa urheilijoiden nukkumisen parantamiseksi. Tuomilehto on tehnyt yhteistyötä uniasioissa esimerkiksi HJK:n, Ilveksen, Kalpan ja HPK:n jääkiekkojoukkueiden sekä Puolustusvoimien Urheilukoulun kanssa. Syksyllä 2018 Henri Tuomilehto alkoi luotsata NHL Columbus Blue Jackets -jääkiekkojoukkuetta harjoittelua unen ja palautumisen osalta.

Voittajat tehdään yöllä on hyvän unen ja palautumisen verkkovalmennus urheilijoille, joka perustuu Henri Tuomilehdon omaan urheilijoilla tehtyyn tutkimukseen ja metodiin, jota hän on käyttänyt mm. valmentaessaan Olympiajoukkueen ja Columbus Blue Jacketsin pelaajia. Lue lisää valmennuksesta täältä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää urheilijoille räätälöidystä univalmennuksesta.