Unilääkäriksi Coronaria Unklinikalle?

Ajankohtaista

Unilääkäriksi Coronaria Uniklinikalle?

Oletko kiinnostunut unesta ja terveellisistä elämäntavoista? Oletko jo erikoistunut mutta haluat lisäksi tehdä jotain erilaista, mitä vain harva tekee tällä hetkellä Suomessa? Meillä Coronaria Uniklinikalla sinulla on mahdollisuus pätevöityä unilääkäriksi ja työskennellä unen erityisosaajana.

Kynnyskysymys ei ole se, onko sinulla aiempaa kokemusta unesta ja terveellisistä elämäntavoista. Tärkeintä on aito kiinnostus aiheeseen ja halu kehittyä. Me Coronariassa koulutamme sinut unilääkärin työhön. Sinulla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä jotain, mitä vain harva lääkäri tekee tällä  hetkellä. Koulutuksesta ja perehdytyksestä vastaa henkilökohtaisesti dosentti, erikoislääkäri Henri Tuomilehto, jolla on unilääketieteen erityispätevyys.

Uniklinikkamme muodostavat Suomessa ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden ja asiantuntijaverkoston, jossa työskentelee jo nyt 20 koulutettua unilääkäriä Helsingissä, Lahdessa, Järvenpäässä, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Olemme avaamassa lähiaikoina uudet uniklinikat Seinäjoelle ja Turkuun.

UNILÄÄKÄRIN TYÖ ON PALKITSEVAA

Pitkäaikainen uniongelma on lääketieteellinen ongelma. Kyse on unihäiriöstä. Unihäiriöiden diagnosointi perustuu unitutkimukseen ja potilaan oirekyselyyn. Unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa syyn selvittämisen jälkeen ja työssämme näkee hienoja potilastarinoita.

TYÖSKENTELY, YHTEISTYÖ JA KEHITTYMINEN

Potilaat tulevat uniklinikoillemme joko suoraan tai lähetteellä. Ensikäynnistä lähtien toimintamallimme on selkeä. Lääkärimme työskentelevät ammatinharjoittajasopimuksella vähintään kerran viikossa puoli päivää tai koko päivän. Tämä takaa, että ote työhön säilyy ja työssä pystyy kehittymään.

Emme jätä sinua yksin. Coronarian valtakunnallinen uniklinikoiden verkosto takaa toimivan konsultointimahdollisuuden. Henkilökohtaisen koulutuksen ja perehdytyksen lisäksi järjestämme koulutuspäivät kaksi kertaa vuodessa. Jokaisella uudella lääkärillä on myös  nimetty tukihenkilö.

HAKEMUKSET, LISÄTIETOJA JA YHTEYDENOTOT

Ole yhteydessä, jätä viesti tai soittopyyntö yhteystiedoillasi, soitan sinulle taikaisin, niin keskustellaan lisää.

Ystävällisin terveisin,

Henri Tuomilehto
Dosentti, erikoislääkäri, unilääketieteen erityispätevyys, somnologi -eurooppalainen unilääketieteen pätevyys

henri.tuomilehto@coronaria.fi