Tiedote asiakkaille 1

Ajankohtaista

Asiakastiedote aukioloajoista ja etävastaanotoista

Uniklinikoiden aukioloaikoihin muutoksia, teemme myös etävastaanottoa

Koronavirusepidemian aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa Uniklinikan toimintaan supistaen aukioloaikojamme. Lähivastaanoton lisäksi järjestämme myös etävastaanottoa. Mikäli lähivastaanotolle tuleminen ei nyt syystä tai toisesta onnistu, keskustele tilanteesta ajanvaraushenkilökuntamme kanssa. Kerromme mielellämme miten etävastaanotto on järjestettävissä ja toteutettavissa kanssasi. Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Noudatamme toistaiseksi poikkeavia aikatauluja klinikoillamme. Sovitut asiakaskäynnit toteutuvat kuitenkin normaalisti ajantasaisten viranomaisten ohjeistusten mukaisesti ja aikoja myös annetaan ajanvarausnumerostamme.

p. 020 741 9401
Puhelinpalvelumme palvelee ma-to 8.30 – 17.00 ja pe 8.30– 15.00.


Noudatamme vastuullista hygieniaohjeistusta yksikössämme. Tilamme ovat väljät ja vastaanotoillamme ei ole ruuhkaa. Meille voit tulla turvallisin mielin tutkimukseen ja hoitoon. Vaikka klinikoidemme aukioloaikoihin on tullut väliaikaisia muutoksia, ajanvarauksemme toimii normaalisti. Voit tiedustella aikoja puhelimitse tai varata sopivan ajan verkkoajanvarauksen kautta.

Huomioithan, että vastaanotolle ei tule saapua sairaana tai jos on vasta tullut ulkomailta. Voit halutessasi siirtää aikaasi soittamalla keskitettyyn asiakaspalvelunumeroomme.

Ajankohtaista tietoa koronasta saat parhaiten THL:n nettisivuilta.

Kiitos.