Oivauni on nyt
Coronaria Uniklinikka.

Tieteellisesti tutkittu ja testattu unettomuuden lääkkeetön hoito

Unettomuuden lääkkeetön hoito

Unettomuuden lääkkeetön hoito puhuttaa mediassa. Unettomuus tilapäisesti kuuluu normaaliin elämään. Kun unettomuus alkaa vaivata pidempään ja haittaa normaalia elämistä, tulisi tähän puuttua mahdollisimman nopeasti. Pystymme siis itse vaikuttamaan huikeasti siihen, millaiset olosuhteet luomme hyvälle unelle!

Unettomuuden lääkkeettömät hoitokeinot eivät ole mikään uusi keksintö vaan kyse on lähinnä tiedonpuutteesta. Me olemme hoitaneet tuhansia unettomia asiakkaita lääkkeettömin hoitokeinoin jo seitsemän vuoden ajan saaden erinomaisia tuloksia hoitomenetelmistämme.

Me ja asiakkaamme olemme saaneet huomata, miten suuri merkitys on yksilön omilla valinnoilla jokapäiväisessä elämässä liittyen hyvän unen rakentamiseen. Hyvää unta lähdetään rakentamaan jo aamusta alkaen herätessä uuteen aamuun.

Tietoyhteiskunnassamme ihmiset haluavat hoitokeinoja ja -menetelmiä nopeasti omassa tahdissaan, joten koemme, että ryhmätapaamiset paikan päällä eivät enää ole tätä päivää. Valmennuksemme toteutuvat verkon välityksellä ja hoitotulokset ovat loistavia ja jopa parempia, kuin vanhalla tavalla uniryhmissä toteutettuna. Emme sido unetonta tiettyihin aikatauluihin vaan hoitomenetelmää voi toteuttaa omassa tahdissa oman aikataulun mukaisesti.

Meillä unettomuuden lääkkeettömät hoitomenetelmät voidaan aloittaa jo kotisohvalta käsin ilman käyntiä lääkärin vastaanotolla. Verkkovalmennus on 100%:sti lääkärijohtoinen ja vetäjänä toimii alan ehdoton asiantuntija unilääketieteen erikoislääkäri dosentti Henri Tuomilehto. Menetelmä perustuu Tuomilehdon 15 vuoden asiantuntemukseen ja tutkimustyöhön unihäiriöisten potilaiden hoidossa.

 

Lue lisää Hyvän unen salaisuus -verkkovalmennuksesta täältä.