Oivauni on nyt
Coronaria Uniklinikka.

Laaja unitutkimus

Laaja unitutkimus

Yöllinen unitutkimus antaa monipuolista tietoa elintoiminnoista ja mahdollistaa siten unihäiriöiden tarkan tunnistamisen. Näin taataan hoidolle tarkka syynmukainen hoito.

Mitä tutkimuksessa mitataan?

Unimittauksessa nukkujalta rekisteröidään muun muassa aivosähkökäyrä, silmänliikkeet, leuanaluslihasten lihasjännitys, sydänsähkökäyrä, verenpaine, hengitysliikkeet ja ilmanvirtaus, kuorsaus, veren happikyllästeisyys, EKG, raajojen liikkeet ja nukkumisasento. Laaja unitutkimus yhdessä oirekartoituskyselyn kanssa selvittää sairastaako ihminen unihäiriötä/unihäiriöitä, joita on olemassa yli 80.

Univaiheiden luokituksesta vastaavat unilääketieteen spesialistit. Unihoitaja asentaa ja poistaa unitutkimuslaitteet klinikalla. Unitutkimus voidaan toteuttaa asiakkaan kotona. Tarvittaessa asiakas voi myös yöpyä Coronaria Uniklinikalla.

Coronaria Uniklinikalle voit tulla ilman lähetettä, jolloin varaamme ennen unitutkimusta ensikäyntiajan. Vähennämme kelakorvauksen kassalla mikäli asiakkaalla on kelakortti. Sairaus- tai hoitokuluvakuutuskorvauksia asiakas voi hakea jälkikäteen vakuutusyhtiöltä tai voimme tehdä maksusitoumuspyynnön vakuutusyhtiölle ennen ensikäyntiä asiakkaan niin pyytäessä.

Unitutkimus on nopea ja vaivaton tutkimus >> Lue artikkeli

Unitutkimus avaa unen anatomian >> Lue artikkeli