Oivauni on nyt
Coronaria Uniklinikka.

Henri Tuomilehto cv

Coronaria Uniklinikan tapahtumat

Hyvä uni tulee Lahteen yleisötapahtuma ke 20.2.2019

Coronaria järjestää keskiviikkona 20. helmikuuta maksuttoman Hyvä uni tulee Lahteen -yleisöillan Lahden Mssukeskuksessa. Samalla vietetään Coronaria Uniklinikan Lahden toimipisteen avajaisia.

Tule kuuntelemaan tietoiskuja paremmasta unesta ja uniapnean CPAP-hoidosta. Pitkään jatkunut huono nukkuminen tai väsymys ovat aina oireita sairaudesta, jota kannattaa tutkia. Kaikki unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa.

OHJELMA:

17.00 Yleisöilta alkaa

17.15 Tietoisku: Uni ja hyvinvointi – näin nukut paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen –  dosentti unilääkäri Henri Tuomilehto

18.15 Kuorsaus ja uniapnea – dosentti, korva- nenä- ja kurkkusairauksien erikoislääkäri Miikka Peltomaa

Tietoiskujen lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus tehdä unitesti, jolla saat suuntaa-antavan arvion omasta nukkumisestasi ja palautumisestasi. Lisäksi CPAP-laitepisteellä voi sovittaa CPAP-maskia, ja unihoitaja vastaa kysymyksiin. Esittelyssä myös maailman pienin CPAP-laite AirMini.

Tapahtumassa arvotaan laaja unitutkimus (arvo 802 euroa) ja Henri Tuomilehdon signeeraamia Uni, ravinto ja liikunta -kirjoja.

Tilaisuudessa tarjolla terveellisiä smoothieita. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja sekä käyttämään Hyvän unen -tarjoukset hyödyksi.
Mukana myös Medilaser sekä Coronaria kuntoutus.

MITÄ: Coronaria Uniklinikan maksuton yleisöilta
MISSÄ: Lahden Messukeskus, kokoustila 1, Salpausselänkatu 7
MILLOIN: ke 20.2. kello 17–19.30
HUOM: Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Paikkoja rajoitetusti. Kokoustilaan mahtuu n. 200 henkilöä.

Tapahtumassa ilmainen pysäköinti (Lahden Messukeskuksen paikoitusalue).
Kokoustila 1 löytyy E-hallin alakerrasta. Sisäänkäynti hallin kulmasta paikoitusalueen tasosta, oven päällä kyltti “Kokoustilat”.