Coronarian sähköinen asiointipalvelu

Coronarian sähköinen asiointipalvelu takaa tietoturvallisen yhteyden täyttää Teitä koskevat esitietonne ammattilaisten käyttöön. Täyttäessänne tietoturvallisen lomakkeen, teitä hoitavalla henkilöllä / henkilöillä on mahdollisuus tutustua esitietoihinne ennen vastaanottoaikaanne ja näin yhteistä aikaanne vapautuu hoitotyöhön.

SÄHKÖISEN ASIOINTIPALVELUN KÄYTTÖOHJE

Coronarian sähköinen asiointipalvelu takaa tietoturvallisen ja luottamuksellisen yhteyden Teidän ja Teitä hoitavan ammattilaisen välillä

Olette saaneet hoitoanne koskevan lomakkeen linkin ja tämä ohje kertoo, miten asiointipalvelua käytetään. Palvelun tietosuojaselosteen ja käyttöehdot löydätte kirjautumissivulta.

Vaihe 1, Valitkaa tunnistautumistapa ja kirjautukaa palveluun

Ennen ensikäyntiä 1

Vaihe 2, tunnuksen luominen

Tunnistautumisen jälkeen voit halutessasi luoda uuden Coronaria-tunnuksen, jonka avulla voit kirjautua jatkossa Coronarian sähköiseen asiointiin sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Tämän luominen ei kuitenkaan ole pakollista.

Vaihe 3, kyselyn täyttäminen

Henkilötietosi tulee kyselyyn automaattisesti tunnistautumisen perusteella.

Täytä kaikki kysymykset huolellisesti.

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, kyselyn lopussa on ”Valmis” painike. Painaessasi tätä painiketta, lomake siirtyy sinua hoitavan henkilökunnan käsiteltäväksi ja tämän jälkeen ette voi enää päivittää lomaketta. Mikäli haluatte lisätä / muokata lomaketta, ottakaa yhteyttää Teitä hoitavaan yksikköön tai kertokaa päivitystarpeesta tullessanne vastaanotolle / toimenpiteeseen.

Vaihe 4, lomakkeen tallentaminen itsellenne

Mikäli haluatte tallentaa tai tulostaa itsellenne täytetyn lomakkeen, valitkaa vasemmalta palkistosta ”Lähetetyt kyselyt”, avatkaa kyselylomake ja painakaa painiketta ”Tulosta (pdf)”. Tämän jälkeen saatte mahdollisuuden tallentaa lomakkeen tai avata sen.

Huomioittehan, että lomakkeen tallentaminen ja tulostaminen ei ole tarpeen teitä hoitavan yksikön vuoksi.

 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta tai ongelmia kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä tuki@coronaria.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.