Coronaria Uniklinikalle SFS-EN ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti

Palveluseteli unen tutkimuksessa ja hoidossa

AJANVARAUS

Saatuasi palvelusetelin voit varata ajan Coronaria Uniklinkalle soittamalla keskitettyyn ajanvarausnumeroomme:

020 741 9401

Ajanvarauksen yhteydessä tarvitsemme palvelusetelistä perustietoja, otattehan palvelusetelin tai sen tiedot esille varatessanne aikaa. Vastaamme mielellämme myös lisäkysymyksiin unitutkimukseen ja uniapnean hoitoon liittyen.

CORONARIA TUOTTAMAT PALVELUT

 • Suppea unitutkimus eli yöpolygrafia (uniapnean diagnosointiin)
 • Uniapnea aloitus (CPAP-hoidon aloitus uniapneapotilaalle)
  Sisältää aloituskäynnin ja 1 kk hoitovastekäynnin sairaanhoitajalla
 • Uniapnea kontrollikäynti lääkärillä
  Sisältää uneen perehtyneen lääkärin vastaanoton 3 kk:n kuluttua CPAP-hoidon aloituksesta
 • Uniapnea vuosikontrolli hoitajalla
  Sisältää hoitajan konsultaation, soiton asiakkaalle sekä laitteen tarkistuksen
 • Holter-rekisteröinti eli EKG-pikäaikaisrekisteröinti

 

MIKÄ ON PALVELUSETELI?

Palveluseteli on tapa valita ja käyttää sosiaali- ja terveyspalveluita. Se antaa mahdollisuuden valita palveluntuottajan ja näin ollen lisää valinnanvapautta. Palvelusetelillä hankittava palvelu on vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle. Setelin saaminen edellyttää, että kunnallisen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja arvioi henkilön palvelun tarpeen ja kunnallisen hoidon kriteerit täyttyvät.

Coronaria Uniklinikka Tampere on Ylöjärven, Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan ja Nokian hyväksymä unitutkimus- ja uniapnean hoitopalveluiden sekä holter-rekisteröintien tuottaja.

 

KUKA VOI SAADA PALVELUSETELIN?

Lähtökohtaisesti palvelusetelin voivat saada potilaat, jotka täyttävät kunnallisen hoidon kriteerit.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että potilas tarvitsee lähetteen julkiseen sairaalaan terveyskeskuslääkäriltä tai erikoislääkäriltä. Tämän jälkeen lähetteen vastaanottava sairaala päättää lähetteen perusteella, kenelle se tarjoaa palveluseteliä.

Mikäli potilas hyväksyy palvelusetelin, hän saa valita hoitopaikan annetusta palveluntuottajalistauksesta. Tällöin potilas voi valita hoitavan yksikön, lääkärin ja ajankohdan toimenpiteelle. Potilas voi tarjotusta palvelusetelistä myös kieltäytyä ja tällöin hoito tapahtuu julkisessa sairaalassa, minne lähete on alunperinkin tehty.

Palveluseteli on aina henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa rahaksi tai käyttää muuhun kuin myöntämispäätöksessä mainittuun tarkoitukseen.

 

PALVELUSETELIN OMAVASTUU

Palvelusetelillä kunta sitoutuu maksamaan setelissä mainitun summan hyväksymänsä yrityksen erikoislääkärin palvelusta. Loppuosa palvelusta jää potilaan itse maksettavaksi. Potilaan maksama osuus (omavastuu) vaihtelee riippuen siitä, kenet potilas valitsee palveluntuottajaksi.

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa. Lue lisää Coronaria-tilistä täältä.

Lain mukaan omavastuuosuudesta ei saa sairausvakuutuskorvausta.