Oodi unelle yleisöluento

Uni on hyvinvointimme tärkein lähde ja sitä tulee vaalia.

Tervetuloa kuuntelemaan maanantaina 20. tammikuuta Oodi unelle -yleisöluentoa!  Oodi unelle on ylistys tälle elämämme tärkeälle osalle.

Luennoitsijana on dosentti Henri Tuomilehto, jolla on unilääketieteen erityispätevyys.

Unilääkäri Henri Tuomilehto on yksi harvoja unihäiriöpotilaita päätyönään hoitavia lääkäreitä maailmassa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus uniongelmaisten potilaiden hoitamisesta ja tutkimustyöstä liittyen uneen, kakkostyypin diabetekseen ja sydän- ja verisuonisairastavuuteen.

OHJELMA

17.30 Yleisöilta alkaa: mahdollisuus tutustua ravitsemusterapeutin ja ResMedin uniapnean hoitoon tarkoitettujen CPAP-laitteiden esittelypisteisiin

18.00 Oodi unelle – miten jaksan paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen, Henri Tuomilehto, dosentti, unilääkäri. Luennon jälkeen on aikaa kysymyksille.

20.00 Yleisöilta loppuu

Tilaisuudessa on mahdollisuus tehdä unitesti, jolla saat suuntaa-antavan arvion omasta nukkumisestasi ja palautumisestasi (testi ei ole sama, mikä nettisivuilla). Lisäksi CPAP-laitepisteellä voit tutustua uniapnean hoidossa käytettäviin CPAP-maskeihin ja laitteisiin. Ravitsemusterapeutti kertoo omalla pisteellään, kuinka ruokailun avulla voi edesauttaa nukkumista.

Arvomme tapahtumassa yhden
laajan unitutkimuksen (arvo 853 €).

MILLOIN: ma 20.1. kello 17.30 – 19.30
MISSÄ: luentosali Regina, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Tapahtuma on maksuton ja tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. HUOM! Paikkoja rajoitetusti. 

 >>> Katso tapahtuman Facebook-sivu