Markkinoiden pienin CPAP-laite – AirMini

Ajankohtaista

Markkinoiden pienin CPAP-laite AirMini uniapnean hoitoon

ResMed AirMini on suunniteltu erityisesti potilaille, jotka haluavat ottaa hoitolaitteensa mukaan kaikkialle. AirMini on kompakti, helppokäyttöinen ja ulkoasultaan houkutteleva. AirMini on helppo ottaa mukaan, eikä sinun enää tarvitse valita hoidon tehokkuuden, terveyden tai vapauden välillä.

AirMini tarjoaa tehokasta hoitoa pienessä koossa, ja laite on helppo ottaa mukaan matkalle lähtiessä. Se soveltuu niin yöpymiseen hotellissa kuin mökkeillessä. Pienikokoinen laite on lisäksi toiminnoiltaan kätevä ja älykäs.

20-sarjan maskien sekä P10 for AirMini -maskin kanssa yhteensopiva ja älypuhelinsovelluksella hallittava AirMini sisältää lisäksi edistyksellisen ActiveAir™-venttiiliteknologian ja vedettömän HumidX™-kostutuksen. Tuloksena on parhaan teknologian yhdistävä tyylikäs, taskukokoinen ja tehokas hoitolaite, joka on pienin koskaan valmistettu CPAP-laite.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • AirMini-laite AutoSet-, Autoset Response- ja AutoSet for Her -algoritmeilla varustettuna
  • Vedetön HumidX-kostutus minimoi lämpö- ja kosteushävikin ja takaa pitkäaikaisen käytön miellyttävyyden
  • Edistyksellinen ActiveAir-venttiiliteknologia mahdollistaa innovatiivisen hoitoteknologian kompaktissa koossa
  • AirMini-laite on yhteensopiva N20- ja F20-sarjan maskien sekä laitetta varten kehitetyn uuden AirFit™ P10 for AirMini -maskin kanssa
  • AirMini-älypuhelinsovelluksella potilaat voivat hallita hoidon miellyttävyyttä parantavia asetuksia ja osallistua hoitoonsa
  • Suojattu Bluetooth-älylaiteliitäntä helpottaa asetusten hallintaa ja laitteen käyttöä

ResMedin AirMini-matkalaite uniapnean hoitoon on saatavilla kaikilta Coronaria Uniklinikoilta.  Airminin hinta on 1030 €, lisäksi tarvitset AirMiniin sopivan letkun ja maskin.  N20- tai F20-maskit sopivat käytettäväksi AirMinin kanssa.

Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista. Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lue lisää Coronaria-tilistä.

Mikäli haluat ostaa AirMini-matkalaitteen, sinun tulee varata aika hoitajalle, joka opastaa laitteen käyttöön. Voit varata ajan verkkoajanvarauksen kautta:

SIIRRY VERKKOAJANVARAUKSEEN

Tai voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä:

Lomake 361895459 näytetään tässä.