Markkinoiden pienin CPAP-laite – AirMini

Ajankohtaista

Markkinoiden pienin CPAP-laite – AirMini

ResMedin AirMini-hoitokokonaisuus unihäiriöiden hoitoon on saatavilla nyt Coronaria Uniklinikalta. AirMini on suunniteltu erityisesti potilaille, jotka haluavat ottaa hoitolaitteensa mukaan kaikkialle. AirMini on kompakti, helppokäyttöinen ja ulkoasultaan houkutteleva. AirMini-hoitokokonaisuus merkitsee tehokasta ja miellyttävää hoitoa helposti mukaan otettavassa muodossa. Sinun ei enää tarvitse valita hoidon tehokkuuden, terveyden tai vapauden välillä.

AirMini tarjoaa tehokasta hoitoa pienessä koossa, ja laite on helppo ottaa mukaan yöpöydältä, kun lähdet matkalle. Se soveltuu niin yöpymiseen hotellissa kuin mökkeillessä. Pienikokoinen laite on lisäksi toiminnoiltaan kätevä ja älykäs.

20-sarjan maskien sekä P10 for AirMini -maskin kanssa yhteensopiva ja älypuhelinsovelluksella hallittava AirMini-hoitokokonaisuus sisältää lisäksi edistyksellisen ActiveAir™-venttiiliteknologian ja vedettömän HumidX™-kostutuksen. Tuloksena on parhaan teknologian yhdistävä tyylikäs, taskukokoinen ja tehokas hoitolaite, joka on pienin koskaan valmistettu CPAP-laite.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • AirMini-laite AutoSet-, Autoset Response- ja AutoSet for Her -algoritmeilla varustettuna
  • Vedetön HumidX-kostutus minimoi lämpö- ja kosteushävikin ja takaa pitkäaikaisen käytön miellyttävyyden
  • Edistyksellinen ActiveAir-venttiiliteknologia mahdollistaa innovatiivisen hoitoteknologian kompaktissa koossa
  • AirMini-laite on yhteensopiva N20- ja F20-sarjan maskien sekä laitetta varten kehitetyn uuden AirFit™ P10 for AirMini -maskin kanssa
  • AirMini-älypuhelinsovelluksella potilaat voivat hallita hoidon miellyttävyyttä parantavia asetuksia ja osallistua hoitoonsa
  • Suojattu Bluetooth-älylaiteliitäntä helpottaa asetusten hallintaa ja laitteen käyttöä

 

Kysy asiakaspalvelustamme meiltä saatavista CPAP- laitteista ja varaa aika > Ajanvaraus: 010 205 3300

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä:

Lomake 361895459 näytetään tässä.