Valmennukset

Hyvä uni tulee tutkimalla

Jotta väsymyksen ja unihäiriöiden syitä voitaisiin hoitaa, täytyy ne ensin selvittää lääketieteellisin perustein unitutkimuksella.

Kaikki alkaa lääkärin ensikäynnillä, jonka hinta on 139 €. Nopein ja helpoin tie päästä unitutkimukseen on varata aika suoraan Coronaria uniklinikan lääkärin vastaanotolle. Ensikäynti lääkärin luona kestää noin 30 minuuttia ja sen aikana lääkäri haastattelee asiakasta esimerkiksi hänen terveydentilaansa, lääkityksiinsä ja yleensäkin nukkumiseen liittyen. Ensikäynnin jälkeen varataan aika unitutkimukseen, jonka hinta on sisältäen lääkärin 60 min vastaanoton 736 €.

Hoitaja asentaa unitutkimuslaitteet potilaalle klinikalla, johon on hyvä varata aikaa noin tunti. Tämän jälkeen pääsee kotiin nukkumaan. Anturit ovat melko huomaamattomia ja ne kiinnitetään kehoon siten, etteivät ne haittaa tavallista elämää oikeastaan juuri lainkaan. Kaikkea aivan normaalia saa ja voi tehdä. Ainoastaan hikiliikuntaa pitää välttää ja suihkussa ei antureiden kanssa voi käydä. Unitutkimusyön jälkeen potilas saapuu aamulla klinikalle poistattamaan anturit, mikä kestää noin ½ tuntia.

Noin parin-kolmen viikon kuluttua unitutkimuksesta asiakas saapuu tapaamaan lääkäriä. Tapaaminen kestää noin 45-60 minuuttia ja sen aikana lääkäri käy asiakkaan kanssa unitutkimuksen perusteellisesti läpi ja mistä tämän unihäiriöt johtuvat. Lisäksi lääkäri kertoo millaista hoitopolkua ongelman korjaamisessa lähdetään seuraamaan.

Usein tutkimuksessa asiakkaalta löydetään useampiakin saman aikaisia unihäiriöitä. Tällöin päätetään, mitä häiriöistä lähdetään ensisijaisesti hoitamaan, ja missä järjestyksessä muihin löydettyihin häiriöihin pureudutaan. Tapauskohtaisesti häiriöitä voidaan hoitaa myös useampaa kerralla. Yleisimpiä tutkimuksessa esiin tulevia unihäiriöitä ovat unettomuus, univaje, herkkäunisuus, uniapnea ja levottomat jalat.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa. Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa tai voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista.

 

Aloita varaamalla aika ensikäynnille

KATSO VAPAAT  AJAT VERKKOAJANVARAUKSESSA

tai lähetä meille yhteydenottolomake niin hoitajamme soittaa sinulle ja kertoo lisää

Lomake 423458150 näytetään tässä.