Oivauni on nyt
Coronaria Uniklinikka.

Henri Tuomilehto cv

Ajankohtaista

Hyvä uni tulee Tampereelle yleisötapahtuma 15.1.2019

Unen laatu on elintärkeää. Pidä siitä huolta!

Coronaria järjestää tiistaina 15. tammikuuta maksuttoman Hyvä uni tulee Tampereelle -yleisöillan Sampolassa. Samalla vietetään Coronaria Uniklinikan Tampereen toimipisteen avajaisia.

Tule kuuntelemaan tietoiskuja paremmasta unesta ja uniapnean CPAP-hoidosta. Pitkään jatkunut huono nukkuminen tai väsymys ovat aina oireita sairaudesta, jota kannattaa tutkia. Kaikki unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa.

OHJELMA:

17.00 Yleisöilta alkaa

17.15 Tietoisku: Uni ja hyvinvointi – näin nukut paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen –  dosentti unilääkäri Henri Tuomilehto

18.15 Uniapnean CPAP-hoito – LT, keuhkosairauksien ja kliinisen fysiologian erikoislääkäri Marisanna Schwenson

 

Tietoiskujen lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus tehdä unitesti, jolla saat suuntaa-antavan arvion omasta nukkumisestasi ja palautumisestasi. Lisäksi CPAP-laitepisteellä voi sovittaa CPAP-maskia, ja unihoitaja vastaa kysymyksiin. Esittelyssä myös maailman pienin CPAP-laite AirMini

Tapahtumassa arvotaan laaja unitutkimus (arvo 802 euroa) ja Henri Tuomilehdon signeeraamia Uni, ravinto ja liikunta -kirjoja.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja sekä käyttämään Hyvän unen -tarjoukset hyödyksi.

MITÄ: Coronaria Uniklinikan maksuton yleisöilta
MISSÄ: Sampola, Sammonkatu 2, Tampere
MILLOIN: ti 15.1. kello 17–19.30
HUOM: Paikkoja rajoitetusti. Sampolan auditorioon mahtuu 200 henkilöä.