Hyvä uni tulee Järvenpäähän yleisötapahtuma 23.5.2019 1

Ajankohtaista

Hyvä uni tulee Järvenpäähän
yleisötapahtuma 23.5.2019

Unen laatu on elintärkeää. Pidä siitä huolta!

Coronaria järjestää torstaina 23. toukokuuta maksuttoman Hyvä uni tulee Järvenpäähän -yleisöillan Järvenpää-talossa. Samalla vietetään Coronaria Uniklinikan Järvenpään toimipisteen avajaisia.

Tule kuuntelemaan tietoiskuja paremmasta unesta ja uniapnean CPAP-hoidosta. Pitkään jatkunut huono nukkuminen tai väsymys ovat aina oireita sairaudesta, jota kannattaa tutkia. Kaikki unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa.

OHJELMA:

17.00 Yleisöilta alkaa

17.30 Tietoisku: Uni ja hyvinvointi – näin nukut paremmin, unilääkärin vinkit parempaan uneen – dosentti, unilääkäri Henri Tuomilehto

18.15 Tietoisku: Kuorsaus ja uniapnea – Myrkkyä makuuhuoneessa – dosentti, korva- nenä- ja kurkkusairauksien erikoislääkäri Miikka Peltomaa

20.00 Yleisöilta päättyy

Tietoiskujen lisäksi ohjelmassa on mahdollisuus tehdä unitesti, jolla saat suuntaa-antavan arvion omasta nukkumisestasi ja palautumisestasi. Lisäksi CPAP-laitepisteellä voi sovittaa CPAP-maskia, ja unihoitaja vastaa kysymyksiin. Esittelyssä myös maailman pienin CPAP-laite AirMini.

Tapahtumassa arvotaan laaja unitutkimus (arvo 806 euroa).

Tilaisuudessa tarjolla terveellisiä smoothieita. Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja sekä käyttämään Hyvän unen -tarjoukset hyödyksi.

Järvenpäähän on helppo tulla. Helsingin Rautatieasemalta ja Riihimäen suunnalta lähtee junat (R ja H) puolen  tunnin välein, junamatka kestää Helsingistä vain n. 30 minuuttia. Järvenpään Rautatieasemalta on talolle vain 150 m:n kävelymatka.

Omalla autolla pääset perille myös sujuvasti, sijaitseehan Järvenpää lähellä Lahden  ja Tampereen moottoriteitä. Pysäköintialueet löydät tästä.


MITÄ: Coronaria Uniklinikan maksuton yleisöilta
MISSÄ: Järvenpää-talo, Sibelius-sali, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää
MILLOIN: to 23.5. kello 17.30–20.00
HUOM: Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Sibelius-saliin mahtuu 500 henkilöä.

>>>Linkki Facebook tapahtumaan