Vuokraamme CPAP-laitteita

Ajankohtaista

Vuokraamme CPAP-laitteita

Kun huoli omasta terveydestä on suuri, on diagnoosilla ja hoidon aloituksella usein kiire. Terveydenhuollossa jonotusajat voivat olla paikkakunnasta riippuen pitkiä. Coronaria uniklinikalla pääset tutkimukseen viipymättä ja diagnoosin varmistuttua hoidonaloitus tehdään nopealla aikataululla.  Tai jos sinulla on jo uniapneadiagnoosi, voimme vuokrata CPAP-laitteen.

CPAP-hoidon aloituskäynnillä hoitaja tutustuttaa potilaan CPAP-laitteen käyttöön siten, että samana iltana potilas kykenee kotona aloittamaan itsenäisesti hoidon. Tärkein yksittäinen osa hoidonaloitusta on sopivan maskin sovittaminen. Kasvon muotoja ja kokoja on lukemattomia ja myös erilaisia maskivaihtoehtoja tarvitaan paljon. Kokenut CPAP-hoitajamme löytää nopeasti potilaalle parhaan vaihtoehdon. Yleensä potilaan kannattaa kokeilla sekä nenän ympärille istuvaa nenämaskia että nenä ja suun ympärille asettuvaa kokokasvomaskia. Nenämaskiin sopeutuvat potilaat kokeilevat myöhemmin vielä sierainmaskia, joka siroimpana maskeista on monen potilaan suosikkimaski.

CPAP-laitteissamme on etäseurantapalvelu. Etäseuranta on tärkeä tuki potilaalle saada apua tarvittaessa hoidon alkutaipaleella.

Uniklinikalla potilasta seurataan ja tuetaan CPAP-hoidon alettua ilmaantuneiden haasteiden mukaisesti yksilöllisesti hoitajan soitoin, vastaanotolla ja tarvittaessa myös lääkärin vastaanotolla.

Tutustu hinnastomme täällä.

Mikäli haluat ostaa tai vuokrata CPAP-laitteen, sinun tulee varata aika hoitajalle, joka opastaa laitteen helppoon käyttöön sekä löytää juuri sinulle sopivan maskin. Ole hyvä ja lähetä viesti hoitajillemme, he ovat sinuun yhteydessä.

Lomake 390910301 näytetään tässä.